OVER ONS

 

Promotieteam Koudum is in 2019 in het leven geroepen om onze jaarlijkse zomermarkten een nieuw leven in te blazen.

3x per jaar wordt “it Koudumer Simmer Festival” georganiseerd. Dit is een braderie met aansluitend een (sportieve) activiteit in en rondom onze haven. Denk bijvoorbeeld aan een waterspektakel, touwtrekken of zakslaan. De dag wordt afgesloten met een live band bij Eetcafe Spoorzicht.

Op een Festivaldag staat de Hoofdstraat vol met kramen, waarin standhouders hun koopwaar aanbieden. We zorgen voor een divers aanbod. Daarnaast is er gedurende de dag verschillend entertainment: muziek, straattheater, en zijn er foodtrucks.

In 2019 en 2022 werd de Koudumer Winterfair georganiseerd, in de kassen van Fleurig Buiten. Deze locatie werd omgetoverd tot een sfeervol maar bovenal gezellig Winter Wonderland.
Meer dan 50 standhouders zorgden voor een leuke combinatie van ambachten, producten en diensten. Ook waren er foodtrucks, die zorgden voor een divers aanbod aan lekker eten. Er was een horecaplein aanwezig waar u onder het genot van een lekker drankje kon genieten van diverse optredens, waaronder straattheater en een modeshow.
Kortom: voor elk wat wils!

Helaas is de locatie niet meer beschikbaar en moeten we op zoek naar wat anders. In 2023 zal er geen Winterfair zijn. Houd deze site en onze social media in de gaten voor meer informatie over de toekomstige WInterfairs!

 

Phone

06 123 456 789

Email

promotieteamkoudum

@gmail.com

 

Winterfair