INFORMATIE

 

Oktober 2022

YES, we kunnen weer! Na 3 jaar afwezigheid, mogen we weer onze overdekte winterfair organiseren, de voorbereidingen zijn al in volle gang. 

De kassen van Fleurig Buiten worden omgetoverd tot een sfeervol maar bovenal gezellig “Winter Wonderland”. Twee dagen lang zullen de kassen gevuld zijn met marktkramen, en worden er diverse ambachten, producten en diensten aangeboden.  Ook zullen er meerdere foodtrucks aanwezig zijn, met een divers aanbod van heerlijk eten.

Daarnaast zorgen we, in samenwerking met de lokale ondernemers, voor koffie, thee, glühwein, frisdrank, poffertjes, snert etc. op het horecaplein. Voor later op de avond hebben wij een sterker alternatief. 

Zaterdag 26 november is de fair geopend van 13:00 tot 20:00 uur. Naast de al eerder genoemde kramen en foodtrucks wordt ook gezorgd voor entertainment. Denk hierbij aan live muziek, theateracts, een kinderhoek (mét mogelijkheid tot schminken). Ook zijn er mooie prijzen te winnen bij het draaiend rad. Waag een gokje!

Zondag 27 november is de fair geopend van 11:00 tot 17:00 uur. Ons eigen muziekkorps “Nij Libben” zal een optreden verzorgen, er is een modeshow, maar ook diverse andere muzikanten en acts.

Op vrijdagavond 25 november organiseren wij een ondernemersavond met daarbij een veiling, IEDERE ondernemer van Koudum is van harte welkom. Je hoeft niet lid te zijn van OVK.

Nieuwsgierig geworden? Houd deze site in de gaten! Binnenkort gaan we ook flyeren en zorgen wij voor posters door het hele dorp zodat iedereen op de hoogte is. Ook zijn we te vinden op de socials zoals Facebook en Instagram. Het delen van onze berichten daar, wordt erg gewaardeerd.

Aanmelden als standhouder kan NIET meer, we zitten vol.

Voor vragen zijn we natuurlijk nog bereikbaar, via: promotieteamkoudum@gmail.com.

Wij hebben er in ieder geval veel zin in! Jij komt toch ook?