Informatie

Koudumer Simmerfestival

 

De voorbereidingen voor It Koudumer Simmerfestival 2024 zijn in volle gang. Op zaterdag 13 juli, zaterdag 27 juli en zaterdag              10 augustus is er vanaf 10.00 uur een braderie met een divers aanbod aan producten. Qua standhouders proberen wij een combinatie van diensten, leuke producten en ambachten aan te trekken.

Ook komen er meerdere foodtrucks en zodoende zal er voor elk wat wils zijn. Proef eens van alle heerlijke mogelijkheden!

Behalve de braderie is er ook een rommelmarkt. Je kunt er lekker struinen, op zoek gaan naar nét dat ontbrekende stuk in je verzameling, of het gereedschap dat je nodig hebt om je tuin weer tiptop te maken.

Na afloop van de braderie (16.00 uur) wordt er in- en rondom de haven een activiteit georganiseerd. Denk hierbij aan touwtrekken of zakslaan. Wat het precies gaat worden zal later bekendgemaakt worden.

Om de dag goed af te sluiten is er vanaf 20.00 uur live muziek bij Eetcafé Spoorzicht. De voetjes nog even van de vloer, en de heupen nog even los maken!

Als standhouder kun jij je nog aanmelden voor de markt. Heb jij producten, een dienst of een ambacht die je onder de aandacht wilt brengen, meld je dan even aan!