Bedankt voor uw aanmelding voor deelname aan één of meerdere Simmermerken!

Wij vinden het helemaal super dat u op onze markt wil staan.

Op zaterdag 13 juli 2024, zaterdag 27 juli 2024 en zaterdag 10 augustus 2024 komt het centrum van Koudum weer in de Simmerfestival sferen. Dan worden traditiegetrouw de zomermarkten georganiseerd. Dit is een braderie en rommelmarkt, met een divers aanbod. Ook zijn er foodtrucks met de lekkerste producten aanwezig.

Huren van een kraam:

Huur kraam(4M) per dag:      €50.00

Standplaats Foodtruck:          €50.00

Huur grondplek(max 8M)      €5.00 (een grondplek bedraagt 1M bij 1M)

Eigen kraam:                             €5.00 P.M

U ontvangt ongeveer 2 weken voor aanvang van de markt een factuur die u kunt betalen via de bijgevoegde link.

Uw deelname is pas definitief als de betaling is ontvangen.

Extra informatie:

De marktdagen zijn van 10.00 uur tot 16.00 uur. U bent op de marktdagen vanaf 08.00 uur van harte welkom om uw waren uit te stallen. We zouden het erg op prijs stellen wanneer u wacht met opruimen tot de sluitingstijd van de markt. Graag uw auto na het uitstallen van uw verkoopwaren parkeren op de vermelde parkeerplaatsen. Het is niet toegestaan uw auto achter uw kraam op de stoep te parkeren.

De aanrij-route is via de Nieuweweg of Tjalke v/d Walstraat naar de Hoogstraat en dan naar de Hoofdstraat 12, 8723 BH te Koudum.

Bij aankomst kunt u zich melden bij onze marktmeester Reina Wieling 0622469155, die u vervolgens uw kraam toewijst.

De markt-medewerkers kunt u herkennen aan de gekleurde polo’s of zwarte bodywarmer.

Indien u een stroomvoorziening wil gebruiken kan u dit aangeven op het aanmeldformulier. Wel dient u zelf ook een verlengsnoer of een haspel mee te nemen. Wij verwachten dat u zich collegiaal opstelt naar andere standhouders, indien zij ook van uw stroompunt gebruik willen maken. De standplaats dient brandveilig ingericht te zijn

Bijzonderheden of speciale wensen kunt u op het aanmeldformulier kwijt. We proberen daar zoveel mogelijk rekening mee te houden. We kunnen echter niets garanderen. De marktmeesters delen de markt zo goed mogelijk in.

Aan het einde van de dag dient u uw (grond)plaats netjes achter te laten.

De aanwijzingen van de marktmeesters dienen te allen tijde te worden opgevolgd. De marktmeesters zijn telefonisch bereikbaar, op nummer +31 6 22469155 Reina